chanteknisley

Via Stadera 41, Lucrezia

0373 9898469

05-12-22

4 Hits
παρακολουθηση συνομιλιασ κινητου παρακολουθηση κινητου Μετά την επίθεση που δέχθηκε στη Ρωσία, κινητα vodafone καταλογος vodafone αποκρυψη ο Γιάγια Τουρέ προειδοποιεί ότι αναζήτηση τηλεφώνου με αριθμό οι μαύροι παίκτες θα μποϊκοτάρουν το Παγκόσμιο Κύπελλο του ευρεση τι τηλέφωνο έχει κινητου 2018 αναζητηση τηλ αριθμου που θα γίνει στη χώρα, παρακολουθηση κινητου ενδειξεις αν αναγνωριση αποκρυψη αριθμου δεν είναι σίγουροι πως κάνει κινήσεις για την καταπολέμηση του ρατσισμού..."

Ο Γιάγια Τουρέ απειλεί ότι οι μαύροι παίκτες θα μποϊκoτάρουν το Μουντιάλ στη Ρωσία! παρακολουθηση κινητου
Μετά την επίθεση που δέχθηκε στη Ρωσία, ο Γιάγια Τουρέ προειδοποιεί ότι οι μαύροι παίκτες θα μποϊκοτάρουν το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 που θα γίνει στη χώρα, αν δεν είναι σίγουροι πως κάνει κινήσεις για την καταπολέμηση του ρατσισμού«Αν δεν είμαστε βέβαιοι για το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα γίνει στη Ρωσία, τότε δεν θα έρθουμε», προειδοποίησε ο Γιάγια Τουρέ, μετά την ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε στο γήπεδο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο σύλλογος της Ρωσίας, πάντως, αρνείται ότι υπήρχε ρατσιστική συνθηματολογία και κάνει λόγο για «έκπληξη και απογοήτευση» από τις δηλώσεις του παίκτη!

Στην ανακοίνωσή τού αναφέρει ότι από τη μελέτη του βίντεο δεν βρέθηκαν συνθήματα με τέτοιο περιεχόμενο, ενώ ο συμπατριώτης του Τουρέ, Σεϊντού Ντουμπιά που παίζει στην ΤΣΣΚΑ, υποστήριξε: «Δεν άκουσα τίποτα τέτοιο από τους οπαδούς μας. Ναι, είναι πάντα θορυβώδεις όταν υποστηρίζουν την ομάδα τους και προσπαθούν να πιέσουν τον αντίπαλο, αλλά δεν θα επέτρεπαν στους εαυτούς τους ρατσιστικά συνθήματα. Οπότε ο συμπαίκτης μου στην Ακτή Ελεφαντοστού ξεκάθαρα υπερβάλει!»

Η ομάδα της πρωτεύουσας θα απολογηθεί πάντως στις 30 Οκτωβρίου και η UEFA, που τελευταία έχει σκληρύνει τη στάση της σε θέματα ρατσισμού, είναι πιθανόν να προχωρήσει σε τιμωρία έδρας. Ο Λιρόι Ροσίνιορ, πρώην επιθετικός της Γουέστ Χαμ, ο οποίος εργάζεται στην οργάνωση «Show Racism the Red Card», τόνισε στο BBC ότι η απειλή για μποϊκοτάζ στο Μουντιάλ της Ρωσίας ίσως κάνει τη FIFA να πάρει περισσότερα και πιο ουσιαστικά μέτρα κατά του ρατσισμού.

Πηγή: gazzetta.gr


DNApi.kaltura.com/p/787781/sp/78778100/embedIframeJs/uiconf_id/7315761/partner_id/787781?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1382703629&entry_id=0_zct6vyaz&flashvars[akamaiHD.loadingPolicy]=preInitialize&flashvars[akamaiHD.asyncInit]=true&flashvars[streamerType]=hdnetwork" allowfullscreen="" webkitallowfullscreen="" mozallowfullscreen="" style="width: 640px; height: 480px;" itemprop="video" itemscope="" itemtype="http://schema.org/VideoObject" frameborder="0" height="480" width="640">παρακολουθηση κινητου Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών - Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό ΜέρλινΣτόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

DNApi.kaltura.com/p/787781/sp/78778100/embedIframeJs/uiconf_id/12749501/partner_id/787781?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1378813378&entry_id=0_125xf6ga&flashvars[akamaiHD.loadingPolicy]=preInitialize&flashvars[akamaiHD.asyncInit]=true&flashvars[streamerType]=hdnetwork" allowfullscreen="" webkitallowfullscreen="" mozallowfullscreen="" style="width: 640px; height: 480px;" itemprop="video" itemscope="" itemtype="http://schema.org/VideoObject" frameborder="0" height="480" width="640">
<span itemprop="name" content="Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ ευρεση ονοματοσ απο κινητο τηλεφωνο επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο"></span>
<span itemprop="description" content=""></span>
<span itemprop="duration" content=""></span>
<span itemprop="thumbnail" content=""></span>
<span itemprop="width" content="640"></span>
<span itemprop="height" content="480"></span>
«Απόψεις του Στουρνάρα τα περί απελευθέρωσης των επαγγελμάτων», λέει ο πρόεδρος του ΔΣΑ

Ιδιαίτερη αιχμηρή η τοποθέτηση του προέδρου του δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννη Αδαμόπουλου ο οποίος άσκησε κριτική στον υπουργό Οικονομικών και σε όσους υποστηρίζουν ότι το δικηγορικό επάγγελμα είναι κλειστόΣε δύο διατάξεις περιορίζονται οι ενστάσεις των δικηγόρων αναφορικά με τον νέο Κώδικα που επεξεργάζεται η αρμόδια επιτ ροπή της Βουλής και θα ψηφιστεί την ερχόμενη εβδομάδα από το τρίτο θερινό τμήμα του κοινοβουλίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις τοποθετήσεις εκπροσώπων των δικηγορικών συλλόγων της χώρας οι δικηγόροδικηγόρο[/ur[url=http://kmd.gr/index.asp?Code=000102-anthropino-dynamiko-anthropino-dynamiko.html] δικηγόροδικηγόρους του Δημόσιου τομέα) και σε εκείνη που καθορίζει τα ποσοστά εισφορών στα διπλότυπα γραμμάτια είσπραξης στα Δικαστήρια.

Πέραν αυτών, ιδιαίτερη αιχμηρή ήταν η τοποθέτηση του προέδρου του δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννη Αδαμόπουλου ο οποίος άσκησε κριτική στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα αλλά και σε όσους υποστηρίζουν ότι το δικηγορικό επάγγελμα είναι κλειστό.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Αδαμόπουλος είπε ότι: «Ο κ. Στουρνάρας δεν ζητα την απελευθέρωση του επαγγέλματος λόγω τρόικας. Τα ίδια έλεγε και πριν 25 χρόνια. Υπάρχουν όλα αυτά στις εκθέσεις του ΙΟΒΕ. Δεν είναι λοιπόν απόψεις της τρόικας αλλά εσωτερικών συμφερόντων και απόψεων» και πρόσθεσε «πολλοί χρησιμοποιούν την καραμέλα για το άνοιγμα του επαγγέλματος. Όμως με όσα μέτρα έχουν ληφθεί το επάγγελμα κλείνει. Δεν ανοίγει».

Ο πρόεδρος μάλιστα κατέθεσε συγκεκριμένα στοιχεία για να υποστηρίζει την ομιλίας του σύμφωνα με τα οποία:

Το 2010 εισήλθαν στον ΔΣΑ 1.005 νέα μέλη και εξήλθαν 642. Το 2011, εισήλθαν 1.049 και έφυγαν 642 ενώ το 2012 μπήκαν 850 και εξήλθαν 721. Από τους 850 μάλιστα μόλις οι 255 έμειναν τελικά ενεργά μέλη του δικηγορικού κλάδου.

Εξίσου, αποκαλυπτικά είναι τα νούμερα για τις παραστάσεις των δικηγόρων καθώς και για τις συνάψεις συμβολαίων. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία του κ. Αδαμόπουλου: το 2011 δόθηκαν 1.056.000 παραστάσεις και το 2012 9 δικηγόροδικηγόροι δεν είχαν καμία παράσταση ενώ πάνω από 50 πα δικηγόροδικηγόροι (1/20 του συνόλου).

παρακολουθηση κινητου
source: http://www.protothema.gr/sports/article/322694/apeilei-me-boikotaz-sto-moudial-o-giagia-toure/

παρακολουθηση κινητου…

Sorry, comments are unavailable..