gregglantz1192

3975 Bee Street, Grand Rapids

N/A

07-09-22

0 Hits
ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε πριν από τουλάχιστον 35 χρόνια αναλαμβάνει σήμερα να ελέγχει η Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν, που δεν είναι άλλο από τον......

Τον έλεγχο πυρηνικού σταθμού στο Μπουσέρ αναλαμβάνει το Ιράν ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Σημαντική η συμβολή της Ρωσίας που θα εφοδιάζει με καύσιμα το σταθμό για δέκα χρόνια
Ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε πριν από τουλάχιστον 35 χρόνια αναλαμβάνει σήμερα να ελέγχει η Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν, που δεν είναι άλλο από τον μοναδικό πυρηνικό σταθμό στα νότια της χώρας, στο Μπουσέρ. Ο σταθμός αυτός δεν άρχισε να κατασκευάζεται τώρα, καθώς η Ρωσία είχε τον έλεγχο της κατασκευής του το 1995, ΚΟΛΙΕ μολονότι η Siemens είχε ξεκινήσει τα έργα ανέγερσής του ήδη πριν από την ισλαμική επανάσταση του 1979, ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ αρνήθηκε όμως να συνεχίσει τις ενέργειες τελειοποίησής του. Τελικά, ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ο σταθμός έκανε τα εγκαίνια του το 2010, ωστόσο και πάλι δεν κατάφερε να λειτουργήσει, μιας και αντιμετώπισε πολλά τεχνικά προβλήματα, ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ που δεν στάθηκε δυνατό να ξεπεραστούν πριν από το 2011.

Εκτός από τις τεχνικές και πρακτικές δυσκολίες που ανέκυψαν για τη λειτουργία του πυρηνικού αυτού σταθμού, υπήρξαν και διπλωματικά ζητήματα, μιας και οι Ιρανοί θεώρησαν ότι η Ρωσία κωλυσιεργεί, εξαιτίας της πίεσης της Αμερικής. Από την άλλη μεριά, οι γείτονες χώρες του Ιράν εκφράζουν ακόμα και σήμερα τις δικές τους αμφιβολίες για το πόσο αξιόπιστες μπορεί να είναι οι εγκαταστάσεις του σταθμού, ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ με δεδομένη τη συχνή και έντονη σεισμική δραστηριότητα της περιοχής, ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ αλλά και το πρόσφατο πυρηνικό ατύχημα στη Φουκουσίμα το 2011. Από τη μεριά τους, εμπειρογνώμονες από τη Δύση αναφέρουν κι άλλον έναν σημαντικό κίνδυνο για τη λειτουργία του σταθμού, ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ που είναι η δυνατότητα των μηχανικών του σταθμού να χειρίζονται έναν σταθμό που αποτελείται από τμήματα δια φόρων προελεύσεων, όπως γερμανικά, ιρανικά, ΚΟΛΙΕ ρωσικά και αυτά της Siemens.

Παρόλα αυτά, έχει αποφασιστεί ότι ο πυρηνικός σταθμός θα βρίσκεται για δυο χρόνια «υπό την εγγύηση της ρωσικής πλευράς και ένας ορισμένος αριθμός Ρώσων εμπειρογνωμόνων θα μείνει εκεί για να παρέχει συμβουλές και τεχνική υποστήριξη», αποσαφήνισε ο Αλί Ακμπάρ Σαλεχί, επικεφαλής του Ιρανικού Οργανισμού Πυρηνικής Ενέργειας, ο οποίος θα παραστεί στην επίσημη τελετή της παρουσίασης του πυρηνικού σταθμού, ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ μαζί με τον υπουργό Ενέργειας, Χαμίντ Σιτ-Σιάν, ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ αλλά και διάφορους Ρώσους αξιωματούχους. Οι Ρώσοι φαίνεται ότι θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη λειτουργία του σταθμού, καθώς έχουν δεσμευτεί ότι θα τον προμηθεύουν με πυρηνικά καύσιμα για δέκα χρόνια, παραλαμβάνοντας και τα ήδη χρησιμοποιημένα καύσιμα.

Ωστόσο, το Ιράν ισχυρίζεται ότι όχι μόνο θέλει να ξεκινήσει τη λειτουργία αυτού του σταθμού, αλλά προσανατολίζεται σε σχέδιο επέκτασης του πυρηνικού σταθμού, ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ με τη δημιουργία ενός δεύτερου σταθμού, ισχύος 1000 μεγαβάτ, με τη συμβολή φυσικά της Ρωσίας. Όπως δήλωσε ο Σαλεζί «οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και έχουν σημειώσει σημαντική πρόοδο», αφήνοντας όμως ανοιχτή την ημερομηνία έναρξης των εργασιών του σταθμού. Το ίδιο το κράτος του Ιράν έχει τη διάθεση να παράγει 20.000 μεγαβάτ ηλεκτρικής ενέργειας, γεγονός που σημαίνει ότι θα πρέπει να παρασκευαστούν 20 αντιδραστήρες ισχύος 1.000 μεγαβάτ.ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Oλα όσα γνΚίναςΣε λίγες ώρες στις 8 το βράδυ για την Ελλάδα- η AppleApple, το iOS 7, αλλά και κάποια ανανεωμένα iPods.

Σε φωτογραφίες που δημοσιεύτ?Apple έχει χρησιμοποιήσει τον 13άρι αισθητήρα της Sony για την αναβαθμισμένη κάμερα του 5S.YouTube.com/embed/Q3rwLUhGqq4?rel=0" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="420">


Σίγουρα ταχύτερος θα είναι ?μπαταρία του νέου μοντέλου, σε μια προσπάθεια της Apple να απαντήσει σε
ένα από τα συχνότερα αιτήματα των πελατών της.

Εκτος από τις γνωστές επιλογέ κόμμακόμματα»

Άσκησε δριμεία επίθεση σε Σαμαρά και Βενιζέλο, ενώ ξεκαθάρισε ότι κόμμακόμματα
Απέκλεισε κόμμακόμματα ο Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα στη ΔΕΘ. «Δεν υπάρχει καμιά πιθ κόμμακόμματα», δήλωσε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ενώ σε ερώτηση τι θα πράξει αν έχει να επιλέξει ανάμεσα στον κ. Σαμαρά και στον κ. Τσίπρα δεν απάντησε, λέγοντας «είναι σαν να μου λέτε να παντρευτώ με το στανιό την άλλη εβδομάδα έναν από τους δυο».

Ως προς τα σενάρια εκλογών, σημείωσε ότι είναι πολύ πιθανό σε ενδεχόμενες εκλογές να δημιουργηθεί κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού, απορρ? κόμμακόμματα. «Οι ΑΝΕΛ δεν θα κάνουν σε καμία περίπτωση πίσω στις θέσεις τους. Ωστόσο πιθ? κόμμακόμματα και βουλευτές  για να βγει η χώρα από αυτή την κατάσταση. Εμείς είμαστε έτοιμοι και αύριο το πρωί για εκλογές».
 
Ο κ. Καμμένος εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι σχηματισμοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν θα υπάρχουν μετά τις εκλογές και εμφανίστηκε βέβαιος ότι τα αποτελέσματα θα είναι τέτ? κόμμακόμματα και βουλευτές για τον σχηματισμό κυβέρνησης, βάζοντας ορισμένες «κόκκινες γραμμές», κυρίως στα εθνικά θέματα.

Κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο ότι είπαν «ψέματα» στη ΔΕΘ και είπε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας άλλαξε θέση και από την καταγγελία του Μνημονίου τώρα μιλάει για επαναδιαπραγμάτευση. Το κόμμα του επιδιώκει τις εκλογές – όπως είπε - για να αλλάξει το σκηνικό.

«Εμείς λέμε την αλήθεια στο λαό και επιβεβαιωνόμαστε. Κάθε μέρα οι δανειστές επιβάλουν συνεχώς νέα μέτρα με σκοπό να καταργήσουν το εθνικά κυρίαρχο κράτος που λέγεται Ελλάδα»
Άσκησε δριμεία κριτική στον Σαμαρά λέγοντας ότι η παρουσία του στην ΔΕΘ ήταν «one night stand» και προσέθεσε ότι: «ο Σαμαράς το 2011 μιλούσε κατά των μνημονίων και τώρα με τον Βενιζέλο είναι εκτελεστές αυτής της πολιτικής που κατηγορούσαν».

Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων πρό ΤΕΙνε μηδενικό ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης, φόρο 1% στις γονικές παροχές, μείωση της φορολογίας κάτω από το 8% για να ανταγωνιστούμε τις γειτονικές χώρες και καθορισμό της τιμής του πετρελαίου στο 1 ευρώ.

Ο κ. Καμμένος παρουσίασε το βασικό πλαίσιο των θέσεων του κόμματος, τις οικονομικές προτάσειςελληνική οικονομίαοικονομία.
«Χρειαζόμαστε ένα αξιόπιστο κράτος. Χάραξη μιας οικονομικής πολιτικής με γνώμονα την ανακούφιση του λαού και έμφαση στην εκπαίδευση. Πρέπει να σταματήσει επιτέλους η εκροή ελλήνων επιστημόνων στο εξωτερικό» σημείωσε ο κ. Καμμένος. Ταυτόχρονα, όπως υποστήριξε, «θέλουμε να ξεκινήσει ο λογιστικός έλεγχος του χρέους, να καταργηθεί το χρέος και να αρχίσει επιτέλους η διεκδίκηση του κατοχικού δανείου».


ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
source: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/586052/ton-elegho-purinikou-stathmou-sto-bouser-analamvanei-to-iran/

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ…

Sorry, comments are unavailable..