elijahdraper9

Skallebo 78

N/A

07-12-22

2 Hits
κατασκευη ιστοσελιδας βολος Ναζιστικοί χαιρετισμοί και εθνικιστικά σλόγκαν – κατασκευη ιστοσελιδας βολος «Οι Ρώσοι εθνικιστές κερδίζουν καθημερινά υποστηρικτές σε ολόκληρη τη χώρα», κατασκευη ιστοσελιδας κατασκευη ιστοσελιδας βολος βολος υποστήριξε διοργανωτής..."

Ρωσία: Χιλιάδες εθνικιστών πραγματοποίησαν πορεία κατά των μεταναστών κατασκευη ιστοσελιδας βολος
Ναζιστικοί χαιρετισμοί και εθνικιστικά σλόγκαν – «Οι Ρώσοι εθνικιστές κερδίζουν καθημερινά υποστηρικτές σε ολόκληρη τη χώρα», υποστήριξε διοργανωτήςΚρατώντας σημαίες, πανό, φωνάζοντας εθνικιστικά συνθήματα υπέρ της Ρωσίας και κατά των μεταναστών, αλλά και χαιρετώντας ναζιστικά, χιλιάδες Ρώσων πραγματοποίησαν πορεία σήμερα στην καρδιά της Αγίας Πετρούπολης.
«Ήρθαμε στην πορεία για να δείξουμε ότι οι Ρώσοι υπάρχουν και ότι κανείς δε μπορεί να μας αποκλείσει, κανείς δε μπορεί να σπάσει το πνεύμα του Ρώσου. Θα δικαιωθούμε και ο πληθυσμός του Καυκάσου θα φύγει από εδώ. Όλοι αυτοί οι μετανάστες θα φύγουν. Απλό», δήλωσε ένας από τους διαδηλωτές σύμφωνα με το Russia Today.
Η πορεία που πραγματοποιείται τρεις εβδομάδες από τη δολοφονία ενός
Ρώσου από έναν Αζέρο, χαρακτηρίστηκε από τα εθνικιστικά σλόγκαν όπως «Η Ρωσία στους Ρώσους», «Οι νέοι κατά της ανοχής».
Ο επικεφαλής της πορείας, Αλεξάντερ Μπέλοφ, δήλωσε: «Η Μόσχα μόλις ξύπνησε και οι Ρώσοι τώρα ξεκινούν να αναγνωρίζουν την ταυτότητά τους. Οι Ρώσοι εθνικιστές κερδίζουν καθημερινά υποστηρικτές σε ολόκληρη τη χώρα».
Την ίδια ώρα, μία 56χρονη γυναίκα, σύμφωνα με το Al Jazeera, δήλωσε πως στη Μόσχα «υπάρχουν πάρα πολλοί μετανάστες και γίνονται ολοένα και πιο αναιδείς».
Την ίδια ώρα, οι τοπικές αρχές προχώρησαν στην κράτηση περίπου 1.000 μεταναστών που εργάζονταν σε αποθήκη, παρότι δεν υπάρχουν κατηγορίες εναντίον τους.
 
 

YouTube.com/v/5Y9ZmWApxbI?version=3&hl=en_GB">

YouTube.com/v/5Y9ZmWApxbI?version=3&hl=en_GB" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" height="315" width="560">
κατασκευη ιστοσελιδας βολος κατασκευη ιστοσελιδας βολος Ασία: Ένας στους τέσσερις άνδρες παραδέχεται ότι είναι βιαστής!

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της...Το ένα τέταρτο των Ασιατών παραδέχεται ότι έχει βιάσει γυναίκα, σύμφωνα με έρευνα των Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιήθηκε σε έξι χώρες της περιοχής και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της, σύμφωνα με την έρευνα του ΟΗΕ.

"Τα συμπεράσματα της έκθεσης επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της βίας κατά των γυναικών στην περιοχή. Και η βία είναι απολύτως συνδεδεμένη με την ανισότητα μεταξύ των κατασκευη ιστοσελιδας βολος δύο φύλων", δήλωσε η Έμα Φούλου, εκ των επικεφαλής της έρευνας.

Η έκθεση με τίτλο "Γιατί Ορισμένοι Άνδρες Χρησιμοποιούν Βία κατασκευη ιστοσελιδας βολος Κατά των Γυναικών και Πώς Μπορούμε να το Αποφύγουμε;" βασίστηκε σε συνεντεύξεις που δόθηκαν κατά το διάστημα 2010-2013 από 10.000 άνδρες και 3.000 γυναίκες στο Μπανγκλαντές, την Καμπότζη, την Κίνα, την Ινδονησία, την Σρι Λάνκα και την Παπούα Νέα Γουινέα.

Η έκθεση παρείχε λεπτομερή στοιχεία για την βία που ασκούν οι άνδρες εις βάρος των γυναικών και τα κίνητρά τους.

Η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού επιλέχτηκε για την πρώτη τέτοια έκθεση κυρίως επειδή τα Ηνωμένα Έθνη διαθέτουν πολλά ενεργά προγράμματα για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών στην Ασία.

Από την έρευνα προέκυψε ότι το ποσοστό σωματικής και σεξουαλικής βίας εις βάρος συζύγων και συντρόφων είναι υψηλό, καθώς στην Ινδονησία, για παράδειγμα, κυμαίνεται στο 26%, ενώ στην Παπούα Νέα Γουινέα στο 80%.

Μεταξύ των βιαστών που παραδέχονται την πράξη τους, το πιο κοινό κίνητρο που επικαλούνται είναι η αίσθηση σεξουαλικής κυριότητας.

"Παρότι κατασκευη ιστοσελιδας βολος το κατασκευη ιστοσελιδας βολος αλκοόλ συχνά κατασκευη ιστοσελιδας βολος κατασκευη ιστοσελιδας βολος θεωρείται ότι είναι ένας κοινός παράγοντας διάπραξης βίαιου εγκλήματος, κατασκευη ιστοσελιδας βολος ήταν η λιγότερο κοινή απάντηση που έδωσαν οι ερωτηθέντες", σύμφωνα με την έρευνα.

Η έρευνα αποπειράθηκε επίσης να εξετάσει το θέμα του βιασμού με θύματα άνδρες.

Στο Μπανγκλαντές, την Κίνα και την Ινδονησία, περίπου το 2% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει άλλον άνδρα, ενώ στη Σρι Λάνκα και την Καμπότζη το ποσοστό ανέρχεται, κατά μέσον όρο, σε 3% με 4% και στην Παπούα Νέα Γουιένα σε 8%.

Όπως προκύπ ΤΕΙ, η Παπούα Νέα Γουινέα έχει σχετικά χαμηλό επίπεδο ισότητας των δύο φύλων, έλλειψη νομοθεσίας κατά του βιασμού, ενώ οι πρόσφατες συγκρούσεις έχουν οδηγήσει στην αποδοχή της βίας, εξηγεί η Φούλου.

Η έκθεση διαπίστωσε ότι περίπου το 72% με 97% των ανδρών που παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει δεν αντιμετώπισαν τις συνέπειες του νόμου.
κατασκευη ιστοσελιδας βολος Ημερίδα για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και του μαστού στην Ύδρα

Οι τελευταίες εξελίξεις για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και του μαστού θα παρουσιαστούν σε επιστημονική ημερίδα που διοργανώνει η κλινική στις 21/9Οι τελευταίες εξελίξεις για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και του μαστού, καθώς επίσης και οι νεότερες εξελίξεις που υπάρχουν στο πρόγραμμα του Εθνικού εμβολιασμού, πρόκειται να παρουσιαστούν σε επιστημονική ημερίδα που διοργανώνει η κλινική ΡΕΑ στην Ύδρα.

Η ημερίδα με θέμα «Νεότερα Δεδομένα στην Πρόληψη, Διάγνωση & Θεραπεία στη γυναίκα και το παιδί» θα διεξαχθεί στην Ύδρα, το Σάββατο 21 Σεπ Τεμβρίου, στην Αίθουσα Συνεδρίων της Ιεράς Μητρόπολης.

Παράλληλα με την ημερίδα, που διοργανώνεται με την ευγενική υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Ύδρας, Σπετσών, Αιγίνης, του Δήμου Ύδρας, του Κουλούρειου νοσοκομείου και του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου, η ΡΕΑ συνεχίζει το πρόγραμμα ιατρικής βοήθειας με τίτλο «Η ΡΕΑ ταξιδεύει και προστατεύει» και θα προσφέρει δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις από ομάδα ιατρών της, στο Κουλούρειο νοσοκομείο Ύδρας από την Πέμπτη 19 Σεπ Τεμβρίου έως και το Σάββατο 21 Σεπ Τεμβρίου.
κατασκευη ιστοσελιδας βολος
source: http://www.protothema.gr/world/article/325393/rosia-hiliades-ethnikiston-pragmatopoiisan-poreia-kata-ton-metanaston/

κατασκευη ιστοσελιδας βολος…

Sorry, comments are unavailable..