ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Είναι η μεγαλύτερη στρατιωτική βάση της Βρετανίας στο εξωτερικό- μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο- το Camp Bastion στο Αφγανιστάν. Μία νέα έκθεση επιχειρεί να αποκαλύψει πτυχές της αληθινής ζωής των στρατιωτών......

Μια βρετανική «πόλη» στο Αφγανιστάν ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Έκθεση για τη ζωή των στρατιωτών στο Camp Bastion - Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο
Είναι η μεγαλύτερη στρατιωτική βάση της Βρετανίας στο εξωτερικόN11010 Palette L - Loie Purple: Κολιέ χρυσό Brass μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο- το Camp Bastion στο Αφγανιστάν. Μία νέα έκθεση επιχειρεί να αποκαλύψει πτυχές της αληθινής ζωής των στρατιωτών που σταθμεύουν εκεί.

Για το τι σημαίνει να φροντίζεις για το φαγητό του προσωπικού εκεί, που φτάνει τα 28.000 άτομα, είναι ενδεικτικό πως το 2011 χρειάζονταν 7,5 τόνοι… πατάτες κάθε εβδομάδα.

Το Camp Bastion, R20002 New Era: Δαχτυλίδι ματ χρυσό - Ν57 σημειώνει η Daily Mail, έχει το μέγεθος του Reading, E21052 Free the Pearls: Σκουλαρίκια χρυσό 14Κ μόνο που βρίσκεται στο Αφγανιστάν και υπάρχει για να υποστηρίζει τα στρατεύματα στην πρώτη γραμμή.

Η έκθεση στο Imperial War Museum του Λονδίνου με τίτλο «War Story: 100-62 Heart Pins: Σκουλαρίκια χρυσά Supplying Frontline Afghanistan», 100-111 New Obsession Cuff: Χρυσά αποκαλύπ ΤΕΙ στους επισκέπτες την «πρόκληση» της υποστήριξης και συντήρησης στρατευμάτων στο μέτωπο και παρακολουθεί το «ταξίδι» δια φόρων αγαθών από τη Βρετανία στο Camp Bastion κι από εκεί στις βάσεις επιχειρήσεων και περιπολίας. Είναι χαρακτηριστικό πώς λαμβάνονται 30 τόνοι αλληλογραφίας την εβδομάδα.

Η έκθεση περιλαμβάνει φωτογραφίες, N-N-2 Sunshine Necklace: N22006 Skywalker: Κολιέ χρυσό Κολιέ χρυσό συνεντεύξεις και οπτικό υλικό που συνέλεξε το προσωπικό του IWM σε σειρά αποστολών στο Αφγανιστάν το 2012 και το 2013.

Σε συνεργασία με το βρετανικό υπουργείο Άμυνας, το War Story project άρχισε το 2009 προσφέροντας στους Βρετανούς στρατιώτες την ευκαιρία να καταγράψουν το ρόλο τους και να αποτυπώσουν τις εμπειρίες και τις εικόνες τους από το Αφγανιστάν.

Περισσότεροι από 1600 στρατιώτες και μέλη των οικογενειών τους έχουν εγγραφεί για να μοιραστούν τις ιστορίες τους ενώ υπάρχουν ήδη περισσότερες από 70 συνεντεύξεις και περισσότερα από 700 αντικείμενα από τις μάχες που ανήκουν πλέον στη συλλογή του Μουσείου.

«Το IWM συλλέγει προσωπικές ιστορίες σε πεδία μαχών με τη μορφή αλληλογραφίας, E11017 Palette S - Dian Green: Σκουλαρίκια χρυσά (brass) ημερολογίων, φωτογραφιών και αντικειμένων από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο έως σήμερα», δήλωσε στη Daily Mail η γενική διευθύντρια του Μουσείου Diane Lees.

«Είναι για τους ανθρώπους και από τους ανθρώπους- είναι η ευκαιρία τους να πουν την ιστορία τους με τις δικές τους λέξεις, τις δικές τους φωτογραφίες, τα δικά τους αντικείμενα», δήλωσε ο Air Commodore John Bessell, HR08 Πασχαλινή Λαμπάδα - Heart διοικητής στο Αφγανιστάν. «Αφορά αφοσιωμένους ανθρώπους που συχνά κάνουν μια αφανή αλλά ζωτική διαφορά στο μέλλον του Αφγανιστάν», πρόσθεσε.


Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο...


YouTube.com/v/cIIE7mJg97Y?rel=0&fs=1">YouTube.com/v/cIIE7mJg97Y&rel=0&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="opaque" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" allownetworking="internal" height="400" width="644">
ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα "burberry" ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή ΑυγήΕίχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα... γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το... πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded" allowfullscreen="" frameborder="0" height="360" width="640">
YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded" allowfullscreen="" frameborder="0" height="360" width="640">

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή
Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα "burberry" που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για "clubbing", πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει. ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Μια μαγική βραδιά με την Χάρις Αλεξίου

Ταξίδεψε το κοινό με την φωνή και τη μουσική τηςΗ Χάρις Αλεξίου εμφανίστηκε στο θέατρο «Βράχων» Μελίνα Μερκούρη του δήμου Βύρωνα, το βράδυ της Δευτέρας, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας.

Η καταξιωμένη τραγουδίστρια μάγεψε για ακόμη μια φορά το κοινό με την φωνή και τα τραγούδια της και εισέπραξε το πιο θερμό χειροκρότημα.

Επόμενη στάση στην περιοδεία της θα είναι ο Πειραιάς και το Βεάκειο Θέατρο ενώ  θα δώσει και τρεις συναυλίας στην Κύπρο. Τη χθεσινή βραδιά άνοιξε το συγκρότημα «Nouveau Sextet» που ακολουθεί όλο το καλοκαίρι πιστά την Χάρις Αλεξίου.


ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
source: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/582895/mia-vretaniki-poli-sto-afganistan/

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ…

Sorry, comments are unavailable..