ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες επιτρέπει στον Χουμπ Στέφενς να κάνει πολλές αλλαγές και να δοκιμάσει......

Πάει για «λίφτινγκ» ο ΠΑΟΚ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ Πολλές αλλαγές για το ματς Κυπέλλου με την Καρδίτσα
Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες επιτρέπει στον Χουμπ Στέφενς να κάνει πολλές αλλαγές και να δοκιμάσει κι άλλους παίκτες. Έτσι, παστες Γκαναζ βολος ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παρατ? ΚαρδίτσαΚαρδίτσας, την Πέμπτη.

Βάσει όσων έδειξε στην προπόνηση, Παστα μαρκιζ ζαχαροπλαστειο βολος ο Γερμανός φαίνεται να ‘χει βρει τους περισσότερους που θα χρησιμοποιήσει, έχοντας κανά δυο σκέψεις για την κατάρτιση της αρχικής σύνθεσης.

Πιο συγκεκριμένα και ένα πιθανό σχήμα σε 4-2-3-1, τουρτεσ ζαχαροπλαστειου βολος θα έχει τον Γλύκο κάτω από την εστία. Δεξί μπακ θα είναι ο Σκόνδρας (θα παίξει στην φυσική του θέση), αριστερό μπακ ο Τζαβέλλας, παραδοσιακα ζαχαροπλαστεια βολος προκειμένου να ενταχθεί κι άλλο στο κλίμα, ενώ στόπερ θα είναι οι Λόπεθ και Κατσικάς. Οι δύο στον άξονα θα είναι οι Γκαρσία και Τζανδάρης, παστα μαρκιζ βολος με τριάδα μπροστά τους, ζαχαροπλαστεια με delivery βολος τους Νίνη (δεκάρι), Παστα Γκαναζ ζαχαροπλαστειο βολος Γεωργιάδη (δεξιά) και Ολίσε ( Αριστερά). Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Νέτσιντ.

Πάντως υπάρχει το ενδεχόμενο φανέλα βασικού να πάρει ο Λόρενς, ζαχαροπλαστειο eshop βολος κάτι που σημαίνει πως ένας εκ των Νίνη ή Γεωργιάδη θα μείνει στον πάγκο.

Εφόσον υπάρξει οριστικά ένα τέτοιο σχήμα στο προσεχές παιχνίδι του «Δικεφάλου του Βορρά», μιλφειγ ζαχαροπλαστειο βολος αυτό σημαίνει πως Γλύκος, Πάμπλο Γκαρσία, παστα τρουφα βολος Κατσικάς και Τζανδάρης θα κάνουν ν Τεμπούτο σε επίσημο ματς για την φετινή σεζόν.

Πηγή: τουρτεσ ζαχαροπλαστειου βολος sport-fm.grΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣ ΤΕΙΟ Σε παύση ο δήμαρχος Ιθάκης για λόγους Δημοσίου συμφέροντος

Ο Γιάννης Κασσιανός είχε παραπεμφθεί στο πειθαρχικό για σειρά παραπτωμάτων όπως παράληψη υποβολής πόθεν έσχες και εμπλοκή του δήμου σε δικαστικές διαμάχες για δικά του χρέη   Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, ο δήμαρχος Ιθάκης Γιάννης Κασσιανός παύτηκε από τα καθήκοντά του «για σοβαρούς λόγους Δημοσίου συμφέροντος».

Ο υπουργός Εσωτερικών αποδέχτηκε τη σχετική γνωμοδότηση του αρμόδιου Πειθαρχικού Συμβουλίου, στο οποίο είχε παραπεμφθεί ο 67χρονος δήμαρχος, και έκρινε ότι οι πράξεις του επέφεραν βλάβη στα συμφέροντα του δήμου.
Ο κ.Κασσιανός δι?[url=http://www.dimokrati%20

Sorry, comments are unavailable..